MOTOCROSS CUSTOM GRAPHICS

Har du lyst til at skille dig ud fra mængden, er custom design det helt rigtige for dig. SDG Design tilbyder custom design, hvor du har mulighed for at være med til at skræddersy dit helt eget design.

Vi vil hjælpe dig med at få dine ideer til at blive en realitet. Ved denne type design har du ubegrænset antal udkast, det vil sige at intet vil blive printet før du er fuldt ud tilfreds.

FORBERED DIG

Det er vigtig du kommer forbered når du vil bestille et custom design. Det giver os et bedre indblik i hvad du ønsker og hvilke ideer du sidder med. Find eventuelt billeder på nettet af noget du synes godt om, kig eventuelt vores "Pre made serier" igennem, eller tjek vores instagram/facebook side for at få ideer.

ØNSKEDE LOGOER

Ved et custom design kan du få alle de logoer du ønsker på designet. Det er her vigtigt at du du har fremskaffet logoerne før designprocessen begynder. Logoerne skal være i en af filformaterne AI, PDF eller EPS. Ved undtagelser kan et JPEG/PNG billede bruges, hvis billedstørrelsen er stor nok. Filerne skal sendes på mail "SDGDesignCo@gmail.com"

"

PRIS

Ved et custom design skal du være opmærksom på at prisen vil være højere, end vores "Pre made serier" som du finder under fanden "MOTOCROSS GRAPHICS". Prisen vil også variere meget i forhold til hvad du ønsker, så for at få en ide om det, send os en besked og vi regner en pris til dig. Læs hvordan i nedestående punkt "BESTILLING".

/ Custom motocross design går fra 1600,- til 2000,-.

Hvis der kun ønskes at der bliver tilføjet logoer til en eksisterende serie, kan det gøres for et mindre beløb og custom kit er derfor ikke nødvendigt.

BESTILLING 

Ønsker du at bestille eller få et prisoverslag, sker det ved at sende en besked til en af disse to muligheder:

- SDGDesignCo@gmail.com

- Facebook.com/SDGDesignCo